Melihat 1-20 daripada 7125 keputusan carian hartanah

Mengenai D'Inspire Residence (Inspira Bestari), Iskandar Puteri (Nusajaya)

D'Inspire Residence (Inspira Bestari) ialah Residensi Servis yang terletak di Iskandar Puteri (Nusajaya). D'Inspire Residence (Inspira Bestari) dibina pada tahun 2015.

Sekolah yang berdekatan:

Sekolah Menengah Kebangsaan Bandar Uda Utama (Secondary), Sekolah Menengah Kebangsaan Dato' Usman Awang (Secondary), Sekolah Kebangsaan Taman Bukit Indah (Primary), Sekolah Kebangsaan Seri Perling 2 (Primary), Sekolah Jenis Kebangsaan (Tamil) Ladang Bukit Serampang (Primary)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Pusat Pakar Sakit Puan Dan Perbidanan Khor & Loh Sdn. Bhd, Columbia Asia Hospital Iskandar Puteri, Klinik Kesihatan Taman Ungku Tun Aminah, Klinik Kesihatan Tampoi, Klinik Desa Sungai Melayu

Terdapat 63 hartanah/ unit untuk dijual dan 139 hartanah/ unit untuk disewa di D'Inspire Residence (Inspira Bestari). Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran D'Inspire Residence (Inspira Bestari) adalah RM474.09 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun menurun kepada 16.5%. D'Inspire Residence (Inspira Bestari) mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 4%.