Mengenai Paramount Utropolis, Glenmarie

  Paramount Utropolis ialah Residensi Servis yang terletak di Glenmarie. Paramount Utropolis terdiri daripada sejumlah 136 unit.

  Sekolah yang berdekatan:

  KDU University College (Tertiary), Sekolah Jenis Kebangsaan (Tamil) Ldg Glenmarie (Primary), Brainy Bunch - TTDI Jaya (Elementary High Kindergarten), Sekolah Menengah Kebangsaan Ttdi Jaya (Secondary), MSU - Management & Science University (Tertiary)

  Pengangkutan awam yang berdekatan:

  Persiaran Kerjaya @ Perindustrian Glenmarie (LRT), Batu Tiga (KTM), Malawati @ Stadium (LRT), Subang Jaya (LRT), Subang Jaya (KTM)

  Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

  Hospital Umra, Ara Damansara Medical Centre, Subang Jaya Medical Centre, KPJ Selangor Specialist Hospital, Kelana Jaya Medical Centre Sdn Bhd

  Terdapat 50 senarai hartanah untuk dijual dan 71 senarai hartanah untuk disewa di Paramount Utropolis. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

  Median harga pasaran Paramount Utropolis adalah RM734.29 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun meningkat kepada 26.8%.