Mengenai Amadesa Resort Condominium, Desa Petaling

  Amadesa Resort Condominium ialah Kondominium yang terletak di Desa Petaling. Amadesa Resort Condominium dibina pada tahun 2007 terdiri daripada 18 tingkat dan mempunyai sejumlah 715 unit.

  Sekolah yang berdekatan:

  Al-Madinah International University (Tertiary), Sekolah Jenis Kebangsaan (Cina) Salak South (Primary), Sekolah Kebangsaan Desa Petaling (Primary), Sekolah Kebangsaan Salak South (Primary), Sekolah Menengah Kebangsaan Desa Petaling (Secondary)

  Pengangkutan awam yang berdekatan:

  Taman Naga Emas (MRT), Kuchai Lama (MRT), Bandar Tun Razak (LRT), Bandar Tasik Selatan (KTM), Bandar Tasik Selatan (LRT)

  Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

  Klinik Kesihatan Bandar Tun Razak , Klinik Kesihatan Sungai Besi, Pusat Pakar Ukm, Taman Desa Medical Centre, Klinik Kesihatan Petaling Bahagia

  Terdapat 128 senarai hartanah untuk dijual dan 13 senarai hartanah untuk disewa di Amadesa Resort Condominium. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

  Median harga pasaran Amadesa Resort Condominium adalah RM352.33 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun meningkat kepada 7.2%.