Melihat 1-20 daripada 188 keputusan carian hartanah

Mengenai The Westside One, Desa ParkCity

The Westside One ialah Condominium yang terletak di Desa ParkCity. The Westside One dibina pada tahun 2013 terdiri daripada 40 tingkat dan mempunyai sejumlah 338 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Sekolah Kebangsaan Bandar Sri Damansara 3 (Primary), Brainy Bunch - Sri Damansara (Elementary High Kindergarten), Brainy Bunch - Bandar Manjalara (new) (Elementary High Kindergarten), Montessori Kids Academy (Preschool), Sma Kuala Lumpur (Secondary)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Sri Damansara East (MRT), Sri Damansara West (MRT), Kepong (KTM), Kepong Sentral (MRT), Kepong Sentral (KTM)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Parkcity Medical Centre, Global Doctors Centre, Pusat Pakar Ortopedik Quill Orthopedic Specialist Centre, Pusat Perubatan Damansara Damai, Klinik Pakar Wanita Kepong Dan Pusat Bersalin

Terdapat 188 senarai hartanah untuk dijual dan 103 senarai hartanah untuk disewa di The Westside One. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran The Westside One adalah RM747.29 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun menurun kepada 0.8%. The Westside One mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 3.7%.