Melihat 1-20 daripada 94 keputusan carian hartanah

Mengenai The Breezeway, Desa ParkCity

The Breezeway ialah Condominium yang terletak di Desa ParkCity. The Breezeway dibina pada tahun 2014 terdiri daripada sejumlah 130 unit.

Sekolah yang berdekatan:

The International School @ Parkcity (Primary Secondary Preschool), Kolej Tingkatan Enam Desa Mahkota (Secondary), Sekolah Jenis Kebangsaan (Cina) Kepong 3 (Primary), Sekolah Menengah Kebangsaan Menjalara (Secondary), Sekolah Kebangsaan Menjalara (Primary)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Kepong (KTM), Sri Damansara East (MRT), United Point (KTM), Kepong Sentral (MRT), Kepong Sentral (KTM)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Parkcity Medical Centre, Global Doctors Centre, Klinik Pakar Wanita Kepong Dan Pusat Bersalin, Pusat Pakar Ortopedik Quill Orthopedic Specialist Centre, Klinik Kesihatan Jinjang

Terdapat 94 senarai hartanah untuk dijual dan 59 senarai hartanah untuk disewa di The Breezeway. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran The Breezeway adalah RM1074.34 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun meningkat kepada 11.2%. The Breezeway mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 3.7%.