Kami tidak dapat mencari apa-apa yang sepadan dengan carian anda untuk Casa Residences

Cadangan:

  • Pastikan semua ejaan adalah betul
  • Mudahkan carian anda
  • Kembangkan carian anda untuk memasukkan lebih banyak kawasan
Cuba carian baru
Mengenai Casa Residences, Chemor
Casa Residences ialah Kondominium yang terletak di Chemor.
Sekolah yang berdekatan:
Sekolah Jenis Kebangsaan (Tamil) Klebang (Primary), Sekolah Menengah Kebangsaan Poi Lam (Secondary), Sekolah Jenis Kebangsaan (Cina) Poi Lam (Primary), Sekolah Jenis Kebangsaan (Cina) Changkat Kinding (Primary), Sekolah Jenis Kebangsaan (Tamil) Ladang Changkat Kinding (Primary)
Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:
Klinik Desa Batu 8

Terdapat 24 hartanah/ unit untuk dijual dan 1 hartanah/ unit untuk disewa di Casa Residences. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Maklumat di atas diperolehi dari sumber luaran (Data Tempat Tumpuan: Schooladvisor.my, Afterschool.my, Kementerian Pendidikan Malaysia, Perubatan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (maklumat & data 'Sekolah awam' & 'Perubatan' tertakluk kepada Terma Penggunaan Data Terbuka Kerajaan 1.0). Maklumat tersebut merupakan "Kandungan Pihak Ketiga" untuk tujuan Syarat- syarat Penggunaan laman web kami. iProperty.com Malaysia Sdn Bhd tidak menjamin ketepatan, keutuhan atau kebolehpercayaan maklumat atau tidak akan bertanggungjawab keatasnya. Maklumat tersebut tidak boleh dianggap sebagai nasihat dan kami mengesyorkan agar anda mendapatkan nasihat profesional sebelum membuat keputusan mengenai hartanah.