Melihat 1-20 daripada 864 keputusan carian hartanah

Mengenai One Residency, Bukit Bintang

One Residency ialah Residensi Servis yang terletak di Bukit Bintang. One Residency dibina pada tahun 2008 terdiri daripada sejumlah 426 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Sekolah Jenis Kebangsaan (Cina) Nan Kai (Primary), YTL International College of Hotel Management (Tertiary), Tung Shin Academy of Nursing (Tertiary), BERJAYA University College of Hospitality (Tertiary), Sekolah Stella Maris - Pudu (Secondary)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Raja Chulan (Monorail), Pavillion Bukit Bintang (MRT), Bukit Bintang (Monorail), Imbi (Monorail), Bukit Nanas (Monorail)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Tung Shin Hospital, Pudu Specialists Centre Sdn. Bhd., Pusat Perubatan Prince Court, Beverly Wilshire Medical Centre, Al-Islam Specialist Hospital

Terdapat 33 hartanah/ unit untuk dijual dan 61 hartanah/ unit untuk disewa di One Residency. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran One Residency adalah RM770.13 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun meningkat kepada 1.9%. One Residency mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 3.1%.