Melihat 1-20 daripada 877 keputusan carian hartanah

Mengenai Casa Residency, Bukit Bintang

Casa Residency ialah Residensi Servis yang terletak di Bukit Bintang. Casa Residency dibina pada tahun 2012 terdiri daripada 26 tingkat dan mempunyai sejumlah 188 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Sekolah Jenis Kebangsaan (Cina) Jalan Davidson (Cluster Primary), Sekolah Stella Maris - Pudu (Secondary), Victoria Institution (Cluster Secondary), Sekolah Menengah Kebangsaan (L) Methodist (Cluster Secondary), Sekolah Kebangsaan Methodist (L) Jln Hang Jebat (Primary)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Hang Tuah (Monorail), Hang Tuah (LRT), Merdeka (MRT), Plaza Rakyat (LRT), Imbi (Monorail)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Tung Shin Hospital, Pudu Specialists Centre Sdn. Bhd., Klinik Kesihatan Tanglin, Beverly Wilshire Medical Centre, Pusat Perubatan Prince Court

Terdapat 41 hartanah/ unit untuk dijual dan 74 hartanah/ unit untuk disewa di Casa Residency. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Casa Residency adalah RM886.5 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun menurun kepada 4.6%. Casa Residency mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 3.7%.