Melihat 1-20 daripada 210 keputusan carian hartanah

Mengenai Scott Sentral, Brickfields

Scott Sentral ialah Residensi Servis yang terletak di Brickfields. Scott Sentral dibina pada tahun 2006 terdiri daripada 23 tingkat dan mempunyai sejumlah 189 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Brickfields Asia College (BAC) Kuala Lumpur (Tertiary), Sekolah Menengah Kebangsaan (P) Methodist (Secondary), Methodist College Kuala Lumpur (MCKL) (Tertiary), Sekolah Kebangsaan (P) Methodist (1) Brickfields (Primary), Sekolah Kebangsaan Brickfields 2 (Primary)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Tun Sambanthan (Monorail), KL Sentral (Monorail), Kuala Lumpur (KTM), Muzium Negara (Kl Sentral) (MRT), KL Sentral (LRT)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Klinik Kesihatan Tanglin, Tung Shin Hospital, Pudu Specialists Centre Sdn. Bhd., Iheal Medical Centre Kuala Lumpur, Pantai Hospital Kuala Lumpur

Terdapat 8 hartanah/ unit untuk dijual dan 23 hartanah/ unit untuk disewa di Scott Sentral. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Scott Sentral adalah RM661.57 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun meningkat kepada 22.7%. Scott Sentral mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 6.2%.