Mengenai Pelangi Damansara, Bandar Utama

  Pelangi Damansara ialah Kondominium yang terletak di Bandar Utama. Pelangi Damansara dibina pada tahun 2003 terdiri daripada 17 tingkat dan mempunyai sejumlah 2240 unit.

  Sekolah yang berdekatan:

  Joykids International Preschool (Preschool), Integrated Islamic School Kota Damansara (Primary Secondary Preschool), Sekolah Kebangsaan Bandar Utama Damansara (4) (Primary), Sekolah Menengah Kebangsaan Bandar Utama Damansara (4) (Secondary), MUST - Malaysia University of Science and Technology (Tertiary)

  Pengangkutan awam yang berdekatan:

  Mutiara Damansara (MRT), Surian (MRT), Bandar Utama (MRT), Bandar Utama (LRT), Bu11 @ Tropicana (LRT)

  Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

  Pusat Pakar Ortopedik Quill Orthopedic Specialist Centre, Tropicana Medical Centre (M) Sdn. Bhd., Hospital Pakar Damansara (Damansara Specialist Hospital), Klinik Desa Damansara, Hospital Bersalin & Poliklinik Pusrawi Corporation Sdn. Bhd. Kota Damansara

  Terdapat 206 senarai hartanah untuk dijual dan 65 senarai hartanah untuk disewa di Pelangi Damansara. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

  Median harga pasaran Pelangi Damansara adalah RM564.61 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun meningkat kepada 45.2%.