Mengenai 9 Bukit Utama Condominium, Bandar Utama

  9 Bukit Utama Condominium ialah Kondominium yang terletak di Bandar Utama. 9 Bukit Utama Condominium dibina pada tahun 2010 terdiri daripada 41 tingkat dan mempunyai sejumlah 911 unit.

  Sekolah yang berdekatan:

  Joykids International Preschool (Preschool), Integrated Islamic School Kota Damansara (Primary Secondary Preschool), Sekolah Kebangsaan Bandar Utama Damansara (4) (Primary), Sekolah Menengah Kebangsaan Bandar Utama Damansara (4) (Secondary), Sekolah Jenis Kebangsaan (Cina) Puay Chai 2 (Cluster Primary)

  Pengangkutan awam yang berdekatan:

  Mutiara Damansara (MRT), Surian (MRT), Bandar Utama (MRT), Bandar Utama (LRT), Bu11 @ Tropicana (LRT)

  Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

  Pusat Pakar Ortopedik Quill Orthopedic Specialist Centre, Tropicana Medical Centre (M) Sdn. Bhd., Hospital Pakar Damansara (Damansara Specialist Hospital), Klinik Desa Damansara, Hospital Bersalin & Poliklinik Pusrawi Corporation Sdn. Bhd. Kota Damansara

  Terdapat 154 senarai hartanah untuk dijual dan 46 senarai hartanah untuk disewa di 9 Bukit Utama Condominium. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

  Median harga pasaran 9 Bukit Utama Condominium adalah RM590.55 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun menurun kepada 25.5%. 9 Bukit Utama Condominium mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 3.6%.