Mengenai Pelangi Astana, Bandar Utama

  Pelangi Astana ialah Condominium yang terletak di Bandar Utama. Pelangi Astana terdiri daripada 20 tingkat dan mempunyai sejumlah 180 unit.

  Sekolah yang berdekatan:

  Joykids International Preschool (Preschool), Integrated Islamic School Kota Damansara (Primary Secondary Preschool), Sekolah Menengah Kebangsaan Bandar Utama Damansara (4) (Secondary), Sekolah Kebangsaan Bandar Utama Damansara (4) (Primary), MUST - Malaysia University of Science and Technology (Tertiary)

  Pengangkutan awam yang berdekatan:

  Mutiara Damansara (MRT), Surian (MRT), Bandar Utama (MRT), Bandar Utama (LRT), Bu11 @ Tropicana (LRT)

  Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

  Pusat Pakar Ortopedik Quill Orthopedic Specialist Centre, Tropicana Medical Centre (M) Sdn. Bhd., Hospital Pakar Damansara (Damansara Specialist Hospital), Hospital Bersalin & Poliklinik Pusrawi Corporation Sdn. Bhd. Kota Damansara, Klinik Desa Damansara

  Terdapat 24 senarai hartanah untuk dijual dan 27 senarai hartanah untuk disewa di Pelangi Astana. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

  Median harga pasaran Pelangi Astana adalah RM364.29 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun meningkat kepada 13.2%.