Mengenai Pelangi Utama, Bandar Utama

  Pelangi Utama ialah Kondominium yang terletak di Bandar Utama. Pelangi Utama dibina pada tahun 2004 terdiri daripada 19 tingkat dan mempunyai sejumlah 648 unit.

  Sekolah yang berdekatan:

  Sekolah Kebangsaan Bandar Utama Damansara 2 (Primary), Sekolah Menengah Kebangsaan Bandar Utama (Secondary), Sekolah Menengah Kebangsaan Bandar Utama Damansara (2) (Secondary), Sekolah Jenis Kebangsaan (Cina) Puay Chai 2 (Cluster Primary), Sekolah Kebangsaan Damansara Utama (Primary)

  Pengangkutan awam yang berdekatan:

  Bandar Utama (LRT), Bandar Utama (MRT), Kayu Ara @ Damansara Utama (LRT), Bu11 @ Tropicana (LRT), Mutiara Damansara (MRT)

  Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

  Pusat Pakar Ortopedik Quill Orthopedic Specialist Centre, Hospital Pakar Damansara (Damansara Specialist Hospital), Klinik Desa Damansara, Columbia Hospital, Petaling Jaya, Tropicana Medical Centre (M) Sdn. Bhd.

  Terdapat 220 senarai hartanah untuk dijual dan 84 senarai hartanah untuk disewa di Pelangi Utama. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

  Median harga pasaran Pelangi Utama adalah RM456.55 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun menurun kepada 1.7%.