Mengenai Pelangi Damansara Sentral, Bandar Utama

  Pelangi Damansara Sentral ialah Serviced residence yang terletak di Bandar Utama. Pelangi Damansara Sentral dibina pada tahun 2010 terdiri daripada sejumlah 193 unit.

  Sekolah yang berdekatan:

  Integrated Islamic School Kota Damansara (Primary Secondary Preschool), Joykids International Preschool (Preschool), MUST - Malaysia University of Science and Technology (Tertiary), UNDO Academy (Tertiary), Sekolah Menengah Kebangsaan Bandar Utama Damansara (4) (Secondary)

  Pengangkutan awam yang berdekatan:

  Mutiara Damansara (MRT), Surian (MRT), Bandar Utama (MRT), Bandar Utama (LRT), Bu11 @ Tropicana (LRT)

  Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

  Pusat Pakar Ortopedik Quill Orthopedic Specialist Centre, Tropicana Medical Centre (M) Sdn. Bhd., Hospital Pakar Damansara (Damansara Specialist Hospital), Hospital Bersalin & Poliklinik Pusrawi Corporation Sdn. Bhd. Kota Damansara, Klinik Desa Damansara

  Terdapat 17 senarai hartanah untuk dijual dan 77 senarai hartanah untuk disewa di Pelangi Damansara Sentral. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

  Median harga pasaran Pelangi Damansara Sentral adalah RM504.68 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun meningkat kepada 11.4%.