Mengenai 1 Bukit Utama, Bandar Utama

  1 Bukit Utama ialah Kondominium yang terletak di Bandar Utama. 1 Bukit Utama dibina pada tahun 2005 terdiri daripada 31 tingkat dan mempunyai sejumlah 586 unit.

  Sekolah yang berdekatan:

  Sekolah Menengah Kebangsaan Bandar Utama Damansara 3 (Cluster Secondary), First City University College (Tertiary), British International School Kuala Lumpur (Primary Secondary Early Years), Sekolah Jenis Kebangsaan (Cina) Damansara (Primary), Sekolah Menengah Kebangsaan Bandar Utama Damansara (2) (Secondary)

  Pengangkutan awam yang berdekatan:

  Bu11 @ Tropicana (LRT), Surian (MRT), Kayu Ara @ Damansara Utama (LRT), Mutiara Damansara (MRT), Bandar Utama (LRT)

  Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

  Pusat Pakar Ortopedik Quill Orthopedic Specialist Centre, Hospital Pakar Damansara (Damansara Specialist Hospital), Tropicana Medical Centre (M) Sdn. Bhd., Klinik Desa Damansara, Kelana Jaya Medical Centre Sdn Bhd

  Terdapat 78 senarai hartanah untuk dijual dan 17 senarai hartanah untuk disewa di 1 Bukit Utama. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

  Median harga pasaran 1 Bukit Utama adalah RM557.55 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun menurun kepada 2%.