• Pangsapuri Sri Malaysia Just Done Refurbished below Bank Value
  Soung Lim

  Dipaparkan pada 20 Feb 2024 05:39 AM

  • RM 199,999

  (RM 304.41 setiap kps)

  Pangsapuri Sri Malaysia, Kampung Malaysia Tambahan, Bandar Tasik Selatan

  Bandar Tasik Selatan, Kuala Lumpur

  Apartment  •  Keluasan Binaan : 657 kps

  • 3
  • 2
  • 1
Melihat 1-1 daripada 1 keputusan carian hartanah

Mengenai Pangsapuri Sri Malaysia, Bandar Tasik Selatan

Pangsapuri Sri Malaysia ialah Apartment yang terletak di Bandar Tasik Selatan. Pangsapuri Sri Malaysia terdiri daripada 15 tingkat.

Sekolah yang berdekatan:

Sekolah Kebangsaan Desa Petaling (Primary), Sekolah Menengah Kebangsaan Desa Petaling (Secondary), Al-Madinah International University (Tertiary), Sekolah Kebangsaan Salak South (Primary), Sekolah Jenis Kebangsaan (Cina) Salak South (Primary)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Bandar Tasik Selatan (KTM), Bandar Tasik Selatan (ERL), Bandar Tasik Selatan (LRT), Taman Naga Emas (MRT), Bandar Tun Razak (LRT)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Klinik Kesihatan Bandar Tun Razak , Klinik Kesihatan Sungai Besi, Pusat Pakar Ukm, Taman Desa Medical Centre, Cheras Specialist Maternity Centre

Terdapat 1 senarai hartanah untuk dijual dan 1 senarai hartanah untuk disewa di Pangsapuri Sri Malaysia. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Pangsapuri Sri Malaysia adalah RM262.55 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun menurun kepada 9.2%.