Melihat 1-20 daripada 5165 keputusan carian hartanah

Mengenai The Elements, Ampang

The Elements ialah Residensi Servis yang terletak di Ampang. The Elements dibina pada tahun 2013 terdiri daripada 41 tingkat dan mempunyai sejumlah 1040 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Sekolah Menengah Kebangsaan Hulu Kelang (Secondary), Flamingo International College (Tertiary), Sekolah Kebangsaan (1) Kuala Ampang (Primary), Brainy Bunch - Ampang Point (Elementary High Kindergarten), Iraqi Private School Malaysia (Primary Secondary)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Jelatek (LRT), Dato' Keramat (LRT), Setiawangsa (LRT), Ampang (LRT), Cahaya (LRT)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Hospital Pakar Ampang Puteri (Puteri Specialist Hospital Sdn. Bhd.), Gleneagles Kuala Lumpur, Klinik Kesihatan Dato Keramat , Pusat Perubatan Joe (Klinik Wanita Dan Kanak-Kanak), Klinik Kesihatan Kampung Pandan

Terdapat 129 hartanah/ unit untuk dijual dan 187 hartanah/ unit untuk disewa di The Elements. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran The Elements adalah RM708.62 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun meningkat kepada 12.7%. The Elements mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 3.2%.