Melihat 1-20 daripada 5234 keputusan carian hartanah

Mengenai Sentrio Pandan, Ampang

Sentrio Pandan ialah Residensi Servis yang terletak di Ampang. Sentrio Pan dibina pada tahun 2017 terdiri daripada dan sejumlah 327 unit.

Sekolah yang berdekatan:

Brainy Bunch - Desa Pandan (Elementary High Kindergarten), Sekolah Kebangsaan Desa Pandan (Primary), Sekolah Kebangsaan Tun Hussein Onn (Primary), Sekolah Jenis Kebangsaan (Tamil) Kg Pandan (Primary), The International School of Kuala Lumpur (ISKL) (Early Years Elementary Middle High)

Pengangkutan awam yang berdekatan:

Pandan Indah (LRT), Pandan Jaya (LRT), Tun Razak Exchange (MRT), Cempaka (LRT), Tun Razak Exchange (Trx) (MRT)

Pusat perubatan/ hospital/ klinik yang berdekatan:

Klinik Kesihatan Kampung Pandan, Gleneagles Kuala Lumpur, Pusat Perubatan Prince Court, Beverly Wilshire Medical Centre, Hospital Pakar Ampang Puteri (Puteri Specialist Hospital Sdn. Bhd.)

Terdapat 62 hartanah/ unit untuk dijual dan 168 hartanah/ unit untuk disewa di Sentrio Pandan. Maklumat penyenaraian kami yang menyeluruh akan membantu anda untuk mencari, membeli, atau menyewa hartanah yang ideal dengan lebih mudah.

Median harga pasaran Sentrio Pandan adalah RM757.89 per kps. sejak setahun yang lalu. Ini menunjukkan harga tahun ke tahun meningkat kepada 6.4%. Sentrio Pandan mempunyai anggaran hasil sewa sebanyak 4%.